Този Escalade e визията на Mansory за Американската мечта

Гигантският SUV се е сдобил с карбонов аеро пакет, 26-цолови колела, 4 цеви отзад и допълнително мощност за V-осмака

Cadillac Escalade by Mansory

, Mansory

Cadillac Escalade by Mansory

В гамата на Mansory изобилстват различни SUV-модели, затова беше време немското тунинг ателие да се развихри и върху Cadillac Escalade. Компанията работи и по V-Series на Escalade, но към момента проектът все още не е готов. Затова сега обръщаме внимание на този американски гигант, който е доработен по традиционния за Mansory начин: много карбон, големи колела и много мощност.

Тунерите първо са се заели с монтирането на черни 26-цолови джанти FD.15, върху които са монтирани гуми с размер 295/30R26. Аеро компонентите са карбонови, небоядисани, окачването е снижено към замята, а черните джанти и карбон контрастират на бялата перла за купето.

Mansory

Конкретните аеродинамични части включват нов сплитер с интегрирани перки и LED дневни светлини. Вертикалните „бивни” правят предницата по-злобна, но тяхната цел е да насочва въздушен поток към огромните спирачни апарати. Колесните арки са в цвета на купето, докато кутиите на страничните огледала, праговете, вентилационните отвори в предния капак и тези над калниците. Отзад се откроява спойлер на покрива и голям дифузьор. В него са монтирани две двойки ауспухови накрайници.

Mansory

В интериора виждаме бежов кожен салон с бродирани емблеми Mansory, променен волан, дървени акценти по таблото и централната конзола.

Mansory

Тунерите предлагат няколко опции за 6,2-литровия V8 двигател, които достигат до 461 к.с. и 650 Нм. Видно е, че тук инженерите не са се развихрили, защото подобен двигател позволява и мощности около и над 1000 „коня”. Вероятно ще са доста по-смели с програмата си за споменатия Escalade V-Series, който е най-мощният сериен Cadillac в производство с неговите 691 к.с. и 885 Нм от завода. Тук очакваме повече от Mansory.

Mansory Cadillac Cadillac Еscalade Тунинг