Volvo C40 нарисуван в духа на уличния художник Mr. Brainwash

Изкуството на световния стрийт артист и режисьор пристига за първи път в Източна Европа заедно с новото C40

Volvo C40 Mr Brainwash

Мото-Пфое

Н овият Volvo C40 беше преобразен по авангарден начин по случай изложбата на световния уличен артист Mr. Brainwash в София.

Опитен български художник успя да улови градска действителност и иновациите в изкуството със смесена техника, достигайки максимално близо до оригиналните творби.

Автомобилът не остана незабелязан, дори в окото на бурята в сърцето на столицата ни. А проливният дъжд не попречи на дългоочакваната изложба на "Mr. Brainwash", нито на новата северна звезда да блесне.

Мото-Пфое

Експозицията, която за първи път пристигна в Източна Европа, представи на публиката 6 уникални произведения, специално създадена за изложбата арт инсталация, видеосъдържание за артиста…

И видео, презентиращо създаването на творба, вдъхновена от творчеството на Mr. Brainwash - „C40 City art project“, върху модерния градски кросоувър Volvo C40.

Гостите на събитието можеха да наблюдават процеса по рисуването на автомобил на видеостена в изложбената зала, както и се насладят на живо на напълно електрическото C40, позициониранo пред самия вход на Vivacom Art Hall.

Мото-Пфое

Новото Volvo C40 впечатлява с модерна спортна визия и най-високи технологии. Електрическият автомобил изминава до 448 км с едно зареждане и ускорява от 0 до 100 км само 4,7 сек. Оборудван е с една от най-добрите инфо-развлекателни система на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google.

Продажбите у нас стартираха миналия месец, интересът е огромен, а квотата до края на годината - продадена.

Mr. Brainwash (истинско име Тиери Гета) е френски уличен артист и режисьор. Той създава своята международна репутация в Лос Анджелис, където живее от 15-годишен. Дебютира през 2008 г.

Volvo Volvo C40 Recharge Mr. Brainwash изложба