Това вече е откачено: Джеръми Кларксън е „Най-секси мъж във Великобритания

Класацията е направена от „най-добрия сайт за срещи за женени хора”

Пламен Георгиев,
Джеръми Кларксън

Getty

К ато фен на Джеза и бивш зам. главен редактор на BBC TopGer BG, мога да дам поне 10-ина определения за Джеръми Кларксън, но никога, абсолютно никога не бих го определил като секси.

Е, очевидно дамите на Острова имат друго виждане за мъжката привлекателност. Сайтът IllicitEncounters (определя себе си като „най-добрият онлайн сайт за срещи на женени хора”) и направил проучване между 2000 жени. И, хоп, 62-годишното лошо момче Кларксън е определен в тази класация за „Най-секси мъж на Великобритания”. Дамите не могли да устоят на „фермерското му излъчване на лошо момче”.

Кларксън далеч не е единственият изненадващ избор на жените в тази класация. Сред политиците в челото са имената на бившия Министър-председател Борис Джонсън и Министър-председателят на Украйна Володимир Зеленски.

Сред предпочитаните мъже са още Гари Линекер, Майк Тиндал (звезда в ръгбито) и холивудският актьор Реян Рейнолдс.

Победата на Кларксън бе определена така от говорителката на IllicitEncounters: „С лъскавото си сако и карирана риза, фермерското излъчване на лошо момче на Кларксън определено работи при дамите на 30+. Сигурна съм, че ще има с какво да се шегува във фермата си.”

Напомняме, че в момента Джеръми е известен с шоуто си Clarkson’s Farm. Преди дни той се похвали в Instagram, че вече е горд собственик на стадо кози. Шоуто подобри рекорда за гледаемост на Amazon Prime в края на миналия месец, когато стартира втори сезон. Първият епизод бе гледан от 4,3 млн. човека.

Джеръми Кларксън