The Grand Tour се завръща с един специален епизод в Централна Европа

Светата троица ще шофира Chevrolet SSR, Mitsuoka Le-Seyde и Crosley convertible

The Grand Tour

Getty Images/Guliver

С ледващият месец ще видим Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей на поредното им пътуване, този път през Централна Европа. Специалният епизод, наречен Eurocrash, ще се излъчи по Amazon Prime Video на 16 юни.

Информацията за момента е много оскъдна. Вижда се, че Хамънд, воден от любовта си към американските автомобили, ще шофира Chevrolet SSR. Както може да се очаква, най-ексцентричното возило ще е на Джеза, който шофира 5-6 метрова Mitsuoka Le-Seyde. Автомобилът е от средата на 90-те години, базиран на Nissan Silva S13 (Nissan 180SX). Мей също е в доста ненормален автомобил, кабриолет Crosley, произвеждан в Охайо от края на 30 до началото на 50-те години.

За момента Amazon все още не е пуснала трейлър на поредните им приключения и щуротии. Според The Sun, специалният епизод Eurocrash ще проследи тримата по дълго 1900 км пътуване от Полша до Словения, минавайки през Словакия и Унгария.

Напомняме, че в последния им специален епизод, A Scandi Flick, Мей катастрофира доста тежка, а явно причина за тази катастрофа е бил Хамънд.

Миналата година се появиха новини, че Хамънд е катастрофирал в Полша, докато е снимал. Разминало се е без последствия. Вероятно това са последните издихания на The Grand Tour. В началото на годината стана ясно, че Кларксън няма да има участие по Amazon Prime след 2024 г., но това не значи, че тримата ще се разделят. Много е възможно (и се надяваме) да ги видим в друго шоу.

Източник на статията: Motor1.com

Мейтрикс Кларксън Хамънд Eurocrash Amazon The Grand Tour