„Пич, оправи ми колата” се завръща с 6 епизода

Емблематичното телевизионно предаване, което по-късно беше съпроводено с доста противоречия, се завръща на екран

Пламен Георгиев,
Pimp My Ride

Newspress

З а нас, хардкорд автомобилните фенове, има телевизионни предавания, които определят любовта ни към автомобилите. Едно от тях, за добро или лошо, е Pimp My Ride. Излъчвано и адаптирано в различни страни в средата на първото десетилетие на новия век, емблематичното телевизионно шоу беше спряно през 2007 г., като оригиналният сериал в САЩ и аналогът му в Обединеното кралство се излъчваха общо шест сезона.

Сега Pimp My Ride се завръща във Великобритания, благодарение на партньорството между MTV и eBay, най-големият онлайн търговец на автомобилни части и аксесоари в Обединеното кралство.

Проучване на eBay между 1919 купувачи на части и аксесоари във Великобритания установява, че 69% от тях планират да ги монтират сами – увеличение от над 32% от 2015 г. насам.

Поредицата от шест епизода ще се води от рап изпълнителката Lady Leshurr (подобно на оригинала, който се водеше от Екзибит, Xzibit) и ще бъде ексклузивно излъчена в YouTube канала на MTV UK, започвайки от 19 август 2022 г.

Newspress

Wrench Studios Съри, Югоизточна Англия, ще се погрижи за реставрацията и трансформацията. В официалния пресрелийз се казва, че Pimp My Ride UK "ще включва всичко от реставриран Volkswagen Beetle 1966 до вдъхновен от Fast & Furious Mitsubishi GTO от 1992 г. Зрителите ще видят класически реставрации, допълнени с екстремни модификации, включващи запазената марка на Pimp My Ride аудио системи и екрани."

Оригиналното шоу в САЩ се водеще от рапъра Xzibit, като за колите се грижеше West Coast Customs, който в сезон 5 бе сменен от Galpin Auto Sports.

Проблемът се разгоря, когато участници започнаха да разказват за грозни сцени зад кадър, за фалшифициране на части, за преувеличаване, за състоянието на автомобилите и за добавяните им части. Редица участници дори твърдяха, че някои функции на готовите автомобили са били премахвани след заснемането на епизода.

любопитно автомобили телевизионно шоу Пич оправи ми колата Pimp My Ride