Newmar King Aire: подвижният дом на колела за $1,6 млн.

Животът на път никога не е бил толкова разкошен

Newmar King Aire

, Newmar

Newmar King Aire

А ко сте се чудили някога как изглежда мобилен дом за 1,6 милиона долара, днес ще ви освободим от тази натрапчива мисъл. Представяме най-екстравагантното возило на Newmar, King Aire от 2024 г.

King Aire може да осигури нивото на комфорт, с което са свикнали почитателите на най-скъпия начин на живот. Мегабусът е проектиран да бъде луксозно убежище, независимо в коя отдалечена от имението си точка е собственикът му.

Цялата тази магия е изградена на шасито Spartan K3 Tag Axle, специално проектирано за изграждане на луксозни каравани. Върху него е монтирана стоманена мрежа, наречена Star Foundation. Този патентован дизайн гарантира здравина, издръжливост и тишина на пътя.

 Newmar King Aire

Newmar

Newmar King Aire

Защо е нужно това? Както казват от Newmar, луксът е тежък в буквалния смисъл на думата. Мраморни плотове, декорации от полускъпоценни метали, медни тръби, много кабели и домакински уреди са само част от това, което има на борда. Добавете тук батерии, водни помпи, генератори и всичко останало, което е необходимо за пълноценен живот сред природата.

Да се ​​опитваме да изброим всички функции, които King Aire предлага, би било загуба на време, тъй като просто има твърде много от тях. Най-добрият начин да разберете какво е подготвено за най-богатите, е да кажем каква е базовата цена на това удоволствие: $1 615 360.

 Newmar King Aire

Newmar

Newmar King Aire

Няма да обръщаме внимание на шофьорското място или на системите за активна безопасност. Тук магията е, когато „автомобилът“ спре с изглед към море или планина. Първата стъпка е да разширите жилищната площ почти два пъти над първоначалния размер.

Разходката в къщата започваме с внимание към кленовия шкаф, кварцовите плотове, модулните места за сядане, спалните места и зашеметяващия таван. В спалнята има също хладилник и камина.

 Newmar King Aire

Newmar

Newmar King Aire

Мраморната баня създава усещането за спа-център, което е логично да се очаква от дом за $1,6 млн. Независимо от избраното оформление, автобусът е оборудван и с втора баня, за да се гарантира, че гостите няма да навлизат в най-личното пространство на собственика на King Aire.

Стандартното оборудване включва още телевизор, безброй отделения и шкафове за вещи. Тук може да се съхраняват инструменти, съдове и всичко необходимо за живот на открито.

Newmar King Aire каравана дом на колела луксозни марки