„Отмъстителят” на Jeep вече се предлага с пълна задвижваща гама

Jeep Avenger, освен в електрически вериант, вече се предлага като e-Hybrid, както и само с конвенционално задвижване

Jeep Avanger

Jeep

Е лектрическият Jeep Avenger спечели отличието „Автомобил на 2023 година в Европа” и донесе над 40 000 поръчки на компанията. Но моделът има разнообразно клиентела, затова вече го има и с чисто конвенционално задвижване, и в хибридно такова.

Версията e-Hybrid комбинира 1,2-литров, 3-цилиндров двигател с вътрешно горене, 48-волтова литиево-йонна батерия и автоматична 6-степенна автоматична електрическа скоростна кутия с двоен съединител. Автомобилът е проектиран за оптимална горивна ефективност, което води до 15% намаление на CO₂ емисиите в сравнение с конвенционалните двигатели с автоматична трансмисия.

Бензиновата версия е оборудвана с 1,2-литров бензинов двигател със 100 к.с. и 205 Нм, с 6-степенна механична скоростна кутия._

Jeep

Jeep Avenger за модерна година 2024 предлага и Open-Air Sky Roof, шофьорската седалка може да се поръча с функция за масаж. Моделът е преминал през процес на опростяване на гамата си, заедно с рационализиране на избора на оборудване и характеристики. Това улеснява по-плавния процес на вземане на решения за купувачите.

Нивото Longitude може да се похвали с 16“ алуминиеви джанти, изцяло LED рефлектор за предни фарове, дръжки на вратите в цвета на каросерията и стилни сиви предпазни плочи. В интериора имаме 10,25” радио екран, 7” дигитален клъстер, круиз контрол, Selec-Terrain и др.

Нивото Alitude идва с 17“ алуминиеви джанти и сребърни предпазни плочи. Вътре имаме премиум седалки от плат/винил и интериорни вложки. Приборното табло вече е 10,25-инчово.

Нивото Summit се откроява 18“ алуминиеви джанти и Full LED предни светлини и задни LED светлини. Електрохромното огледало за обратно виждане без рамка добавя елегантен и съвременен щрих към интериора и др.

Jeep Avenger Jeep