Новият BMW M2 вдига залозите с M Performance parts

От 3 декември автомобилът ще бъде показан на изложението в Есен

,
BMW M2 с M Performance Parts BMW модели M Performance

BMW

В първата половина на октомври BMW представи второто поколение на M2. Сега вече го виждаме с M Performance parts и такъв, какъвто e на снимките, ще бъде показан на изложението в Есен, Германия.

Не е сам с такъв пакет, но има главната роля, а кои други му правят компания ще стане дума по-долу, пък и можете да проследите в нашата галерия.

На екстериора този наточен M2 се предлага с пластмасови елементи, подсилени с карбон. Подобренията за предните и страничните прагове имат "положителен ефект" върху аеродинамиката на купето, казва марката.

BMW

Други добавки на M Performance включват заден спойлер и заден дифузьор. Предлага се и титаниева ауспухна система, която спестява 8 килограма и оказва влияние и на много други неща.

Отвътре BMW предлага интериор от карбон и алкантара, включително на места като подлакътника. Кабината разполага и с извития дисплей на баварската компания, със специфичните за M контроли, дисплеи и конфигурации. А M Setup позволява на собственика да приспособи настройките по свой вкус и стил.

BMW

Под капака е 3,0-литровият редови шестцилиндров двигател с два турбокомпресора. Той произвежда 460 к.с. и 550 Нм въртящ момент. Тук няма промяна. Шестстепенната механична предавателна кутия е опция, стандартно се предлага с осемстепенна автоматична.

M2 се нуждае от само 4,1 секунди, за да спринтира до 100 км/ч с автоматика. Прибавете още две стотни за “ръчката”.

BMW

Максималната скорост от 250 км/ч може да се увеличи с още 35 км/ч чрез M Driver's Package.

Продажбите стартират през април догодина, като M Performance parts ще може да се поръчва тогава.

На автомобилното изложение в Есен, което започва на 3 декември, покрай M2 с M Performance parts ще видим още M3 Touring wagon, M2 240i Coupe, M4 Competition, i4 M50 и M135i xDrive. Всички те са с M Performance parts.

BMW

BMW BMW M2 BMW Performance parts