Джеръми Кларксън е най-секси мъжът във Великобритания

Това определение той печели за втора поредна година, изпреварвайки Том Холанд и Принц Уилям

Джеръми Кларксън

Getty

Н ай-близките му приятели, поне екранните му партньори Джеймс Мей и Ричард Хамънд често са го наричали „орангутан”. Но това явно не е попречило на участниците в анкетата за определяне на най-сексапилният мъж на Англия и Ирландия, които за втора поредна година дават предпочитанията си за 64-годишния водещ на Clarksons Farm.

Същият изпреварва звезди като Килиан Мърфи (известен с ролята си в „Опенхаймер”, а за феновете на сериалите – от Peaky Blinders), Том Холанд („Спайдърмен”) и дори Принц Уилям.

Телевизионният водещ записва впечатляващ резултат от 9 от 10 точки в ежегодната класация на IllicitEncounters, както сами се определят: „най-добрият онлайн сайт за срещи за женени хора”.

Последното ново попълнение в Топ 10 класацията на сайта е 27-годишният Том Холанд, който е подреден втори след Джеза. Актьорът е гадже със Зандая. Третата позиция е за Принц Уилям, който се изкачва в класацията, след като миналата година бе в дъното й.

Анкетата се провежда между 2000 членове на сайта от нежния пол. Дамите са били помолени да определят най-сексапилния мъж в Обединеното кралство, от списък с 50 човека от най-известните, културно значими имена за изминалата година. Всяко име е оценено по 10-балната система (10 е най-високо) въз основа на тяхната „сексуалност“.

най-секси мъж Джеръми Кларксън