Епъл вкарва нов човек в играта с електрическите коли

Apple

БГНЕС

И зглежда от Apple продължават с практиката да наемат на работа хора, преди това работили по друг голям проект, още повече когато става въпрос за потайната електрическа кола, която технологичният гигант проектира.

След като Илон Мъск сподели, че от „ябълката“ наемат уволнените от Tesla Motors служители, сега гигантът от Купертино има ново попълнение в редиците си, пише Smartnews.bg.

Според Electrek, това е ветеранът в софтуерното инженерство Ронан Бренан. Той създател на технология за дигитални регистрационни номера за автомобили.

Идеята на Бренан с тези регистрационни номера е, че в бъдеще колата би могла да бъде притежавана от повече от един човек, като номерът ще се сменя в зависимост кой шофира.

Това би помогнало също и на органите на реда да проследят крадена кола, или пък такава, която е направила нарушение. Вижте още в Smartnews.bg.

Ако слухът, че Apple са наели Ронан Бренан на работа, се окаже реалност, то играта наистина ще загрубее – представете си какви иновации с ябълково лого биха показали от САЩ с една потенциална първа за тях кола. Към момента в LinkedIn профила си Бренан е написал като позиция - Secret Agent @ Apple.

Вижте култовата реклама на Macintosh от 1984 година.

Източник на статията: Vesti.bg

технологии кола Епъл