Много прелест, хром и конски сили на Moto Expo 2022

Мотосезонът в София започва ударно с най-голямото до момента изложение Moto Expo 2022, което бе открито днес и ще продължи до 19 април в столичната зала „Асикс Арена”.

Moto Expo 2022

CarMarket.bg

Д нес (15 април) бе даден стартът на мотоциклетното изложение Moto Expo 2022 в столичната зала „Асикс Арена”. Повечето експонати са премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г.

Основната изложбена площ в залата от 2200 кв. м. ще бъде заета от 14 основни изложители, които ще представят машини от почти всички марки на големите световни производители. Това значи, че на едно място са събрани модели на Aprilia, BMW, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Yamaha и други. Класиките Harley-Davidson и Triumph също са на линия, а точно срещу тях, но в другия край на залата, хромът е в огромни количества. Става въпрос за Indian.

CarMarket.bg

В коридорите са щандовете на фирмите за мотоциклетни аксесоари, екипировка, резервни части и оборудване, а на паркинга пред залата има и доста мотоциклети за тест драйв.

CarMarket.bg

Цени на билетите - на място: 12 лева в събота и неделя; 10 лева в делничен ден; деца от 12 до 18 години – 6 лева.

CarMarket.bg

Онлайн – 2 лв. отстъпка за онлайн закупуване: 10 лева за събота и неделя; 8 лева за делничен ден.

Хора с увреждания – безплатно; деца до 12 години с придружител – безплатно.

Moto Expo 2022 мотори мотоциклети