Segway ще покаже лек срещу стреса на Moto Expo’22

За мотоциклетистите е задължително добро оборудване. Motopower ще се погрижи за каските, облеклата и аксесоарите

Пламен Георгиев,
Segway Villain SX10

, Segway

Segway Villain SX10

З а първи път в България по време на Moto Expo 2022 ще бъдат представени машини от категориите ATV, UTV и SSV. За тези, които следят рали „Дакар”, категориите са известни, тъй като такива машини са в желязната колона на надпреварата. Сега тези возила ще видим на живо, представени на щанда от Segway България.

В зала „Арена Армеец” (бивша „Фестивална”) в централното фоайе, ще бъдат изложени последните версии на ATV - Snarler 600, UTV - Fugleman 1000 и SSV-Villain 1000, ексклузивно за първи път в България. Това са високопроходими машини и за забавление, и за работа в трудно достъпни терени.

Snarler 600 е с двигател от 570 куб. см и мощност 44 к.с., една от най-големите в класа си. Машината е с газови шокови амортисьори с 12 степени на регулиране, 14 цолови алуминиеви джанти с beadlock система и EPS.

Другата интересна машина е UTV-то Fugleman UT10. Това е иновативно високопроходимо превозно средство за работа в трудно достъпни терени или забавление извън пътя. Той е с 1000-кубиков двигател със 105 к.с.

Villain SX10 се задвижва от същия 1000-кубиков двигател със 105 к.с., 14 цолови алуминиеви джанти с beadlock, газови шокови амортисьори с възможност за регулиране на твърдостта. Допълнително оборудване са прозорец, лебедка, мигачи, огледала и др.

Motopower

Доброто оборудване е абсолютно задължително за всеки мотоциклетист, излязал на асфалта или извън пътя. Motopower е традиционен участник на мотоциклетните изложения в България. Фирмата ще представи нови модели на каски, облекла и аксесоари за мотоциклетистите.

Новост ще бъдат облеклата на Macna. Нидерландският производител на мотооблекло е с повече от 30 години опит в този сектор. Macna се носи от някои пилоти в Moto2 и Moto3, както и в Superbike. Сега с такъв екип - Macna кара Жорди Торес.

Марката SHAD е известна на почти всеки мотоциклетист. Ще бъдат представени новите водоустойчиви чанти Shad SW23B, TRIB20, новите централни куфари SH47 и централните куфари с регулируем обем SH58X SH59X в цветове карбон и алуминий.

На щанда ще може да се видят и каските Scorpion Exo, които са едни от най-реномираните каски по света.

Moto Expo 2022 ще очаква посетителите в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; 10 лева /делничен ден/; деца от 12 до 18 години – 6 лева. При онлайн закупуване на билетите – 2 лв. отстъпка. Хора с увреждания ще влизат безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лева. Деца до 12 години с придружител – безплатно.

Motopower Segway Moto Expo 2022 мотоциклети мотори и момичета