GMC Hummer EV върнат към корените му с цвят, техника и кевлар

С пакета за персонализация цената стартира от 220 хиляди долара

,
GMC Hummer EV SoFlo Strikeforce

, SoFlo Customs

GMC Hummer EV SoFlo Strikeforce

В сички знаем какви са корените на Hummer, но често си казваме, че това е само история, а настоящето е много различно. Заговори се дори, че новият изцяло електрически GMC Hummer е доста чуплив - поне такива репортажи се появиха.

SoFlo Customs

Базираната във Флорида тунинг фирма SoFlo Customs е решила да промени това, връщайки модерното “Хъмви” към корените му. Това става с пакет, много различен от всичките над 200 аксесоара, които GMC предлага.

Той е наречен SoFlo Strikeforce. Имаме матова зелена боя и покрита с кевлар каросерия.

SoFlo Customs

Иде реч за това, че отвън персонализираният Hummer EV е с епоксидна обвивка, състояща се от кевларени влакна - същият материал, използван в бронежилетките.

В резултат на това SoFlo Customs казва, че покритието отклонява лесно и без поражения камъни, клони на дървета и всякакви „офроуд снаряди“. Не се споменава нищо за бронеустойчивост и по-вероятно такава липсва, тъй като возилото би станало твърде тежко.

SoFlo Customs

Пакетът Strikeforce върви също така с повдигащ комплект и 38-инчови гуми, монтирани на специални 20-инчови джанти. Настройката спомага за увеличаването на и без това щедрия клиренс на GMC Hummer EV.

SoFlo Customs

Той също така получава нов интериор, включващ двуцветни ватирани кожени седалки, кожени панели на вратите и обвито с кожа табло. Изглежда малко прекалено, твърде натрапчиво, но карай.

Останалото - батерии, електромотори и системи за безопасност и проходимост остават без промяна. Скоро пакетът SoFlo Strikeforce ще бъде приложен към още два Hummer EV.

Цената на модела с пакета стартира от $219 999.

GMC Hummer EV SoFlo Strikeforce SoFlo Customs GMC Hummer EV