Opel подарява Wallbox на клиентите си, закупили електрически модел

Програмата OPEL e-MOBILITY е за собствениците на нови 100% електрически автомобили от гамата на марката

Е лектрическата мобилност е част от нашето настояще и план за по-добро бъдеще. Възможността хората да се придвижват с автомобил, който не отделя вредни емисии в атмосферата е тема, която вълнува всички. Opel работи в тази посока и планът на марката е да електрифицира всички модели от гамата си до 2028 година.

Специално за собствениците на електрически автомобили, Opel създаде програма OPEL e-MOBILITY в България, която дава допълнителни преференции и предимства, от които могат да се възползват.

При закупуване на 100% електрически автомобил от гамата модели на OPEL собственика получава безплатно карта OPEL e-MOBILITY, която автоматично го включва в програмата. Повече информация за програмата може да бъде видяна в сайта на марката или да получите от търговците в дилърствата на Opel:

В допълнение към всички услуги и преимущества, които членовете на програмата получават, сега ще имат и подарък зарядна станция тип Wallbox, която ще им гарантира спокойствие за зареждане на техния електрически автомобил.

OPEL e-MOBILITY Opel