Създадено за Margel

На две колела: пълно обслужване и поддръжка преди старта на мото сезона (видео)

Margel предлага специализиран мото сервиз в обекта си на столичното „Околовръстно шосе“, където се извършва пълно сервизиране на мотоциклети

Т ози уикенд се очаква до 27 градуса, а мотосезонът в София започва на 6 април. Всичко това означава, че моторджии, рокери и всички, за които двуколесните бензинови машини са страст, че трябва да са ги подготвили за новия сезон.

А той, по всички личи, ще предложи на тях доста интересни новини и зрелища още през април, когато в София ще се проведе вече очертаващият се като традиционен мото салон, който от миналата година се премести в зала „София“, (бивша „Армеец“).

Който иска да влезе в редиците (или да поднови мотора си), ще има какво да избере, тъй като се очакват доста интересни неща от организаторите. Но армията мотористи трябва да са подготвили подобаващо своите мотоциклети преди това, за да са спокойно през новия сезон.

Затова посетихме един от сервизите за мотоциклети, този на Margel на столичния „Околовръстен път“, където разговаряхме с Мирослав Кръстев, управител на магазина и сервиза.

Margel

Потребителите знаят, че Margel е специализиран в автомобилните гуми и джанти, но компанията е и сред най-големите вносители на мотоциклетни гуми на родния пазар. Това е накарало компанията да затвори цикъла със специализиран сервиз за мотоциклети.

Предлагаме пълно обслужване на мотори, в това число масла, накладки, дискове, гуми естествено, всичко, което изисква един мотоциклет като обслужване и преглед преди началото на всеки сезон,“, коментира Миро пред нас.

Аз лично, ако бях клиент, бих се объркал доста сериозно след влизането ми в магазина на фирмата, тъй като многообразието като предлагане е наистина сериозно. Затова питам Миро какво предлагат и как човек да се ориентира в това море от предложения.

Този избор се обуславя от конкретните изисквания и мотор на всеки клиент, а Margel предлага от пиле мляко.

Като цяло мотоциклетите са скъпо хоби, затова и клиентите предпочитат по-висок клас гуми заради по-високата безопасност, която гарантират те.“

Не може да не се съгласим с Миро. Ще се присъединим към темата безопасност, за да призовем всички останали (и аз в това число) да гледаме по-често в страничните огледала и да сме толерантни на пътя, защото мотористът е защитен от всичко само с каска. Нека всички се прибираме живи и здрави у дома.

Питай специалиста Margel Маргел гуми мотори