Искате употребяван автомобил? Bugatti има предложение за вас

То касае обратно изкупени Chiron или Veyron. За една година гаранцията покрива почти всичко

,
Bugatti old cars

Bugatti

Н яма коли. Това е сред най-употребяваните фрази, откакто почна пандемията, що се отнася до покупката на автомобил.

Проблемът се разпростря до пазара на употребявани, което е напълно логично, тъй като просто наблюдаваме ефекта на доминото. Така няма и стари коли, като цената им скочи и се стига до парадокси возила на по няколко години да се изкупуват обратно на цената, на която са стрували току излезли от шоурума.

Е, ако нямате нерви вече да чакате в тази “цифромания”, Bugatti има интересно предложение за вас - на най-високо ниво. Като ще е гарга - да е рошава.

Френската компания официално обяви, че въвежда “Сертифицирана програма за втора употреба”. Тя обхваща моделите Chiron и Veyron - явно върнати от клиенти, които най-вероятно са си взели някоя друга бегачка.

Като част от сертификата, който получава новия собственик, има и гаранция от една година, сравнима с тази на нов модел.

Bugatti посочва, че за Chiron тя покрива всички части и труд за механични, електрически и казуси по каросерията (ръжда, боя). Това не е за пренебрегване, тъй като един резервоар за модела, например, струва 20 хиляди евро, като още 22 хил. трябва да дадете за работа.

По отношение на Veyron гаранцията обхваща механика, електроника, части и сервиз.

Програмата важи за целия свят и няма значение откъде си купувате вашето старо Bugatti от двата модела - за една година са длъжни да го обслужват навсякъде. Само оторизираните сервизи, разбира се.

Добавени са и разни други екстри, като например специално отношение и извън тази една година. Сякаш не е специално поначало…

Тези, които изберат да закупят употребявани Veyron или Chiron чрез оторизиран партньор на Bugatti, ще могат да го направят с увереността, че автомобилът, който купуват, показва несравнимото качество, очаквано от Bugatti“, се казва в съобщението.

Побързайте, защото вероятно и тук количествата ще бъдат изчерпани бързо.

Bugatti

употребявани автомобили втора ръка Bugatti Veyron Bugatti Chiron Bugatti