Ford подсили с още технологии електрическия Mustang Mach-E

Най-интересен от тях е круиз контролът. Електрическият кросоувър може да тегли по-големи ремаркета и каравани

,
Ford Mustang Mach E теглич

Ford

Ford Mustang Mach-E

Ford обяви, че подсилва с технологии Mustang Mach-E - по няколко направления.

На първо място е Интелигентният автоматичен круиз контрол 2.0 на Ford, който може да използва информация от навигационната система и камерата, насочена напред за автоматично регулиране на скоростта. Не само според знаците за ограничение на скоростта, но и спрямо завоите и кръгови кръстовища, които са напред по пътя.

Електрическият кросоувър вече може да тегли по-големи ремаркета и каравани. Моделите със задно задвижване и с 4х4, оборудвани с батерия с 91 кВч, могат да поемат до 1500 кг - увеличение от цели 1000 кг.

Синият овал казва, че около 80 процента от клиентите на Mustang Mach-E до момента са преминали от други марки. А както вече ви информирахме, първият електрически Mustang изпревари бензиновия Mustang осем път като продажби от началото на годината.

Клиентите на е модела също така от днес могат да се възползват от повече опции за персонализиране. Спецификацията Premium вече се предлага и за моделите само със задно задвижване с 91-киловатовата батерия, добавяйки стандартни 19-инчови джанти, адаптивни LED светлини с автоматични дълги без отблясъци, червени спирачни апарати, комбинирани с черни външни детайли…

Колкото до екстериора, налични са цветовете Vapor Blue и Carbonized Grey заедно с два допълнителни дизайна на алуминиеви джанти в цялата гама на Mustang Mach-E.

Ford

круиз контрол Ford Ford Mustang Mach-E