Бебе се роди във Ford Mustang Mach‑E

Датска двойка тръгва към болница с електричекия автомобил, но бащата е трябвало да влезе в ролята на акушер

Ford Mustang Mach E baby

Ford

З ачеванията в коли са част от културата в много страни, където и автомобилната култура е силно развита. Особено в едни други времена, когато всичко бе по-романтично - и колите в това число.

Но има случаи и на раждания в превозни средства (не само линейки) и този е един от тях, разказан от прессайта на Ford. Защото главен герой в тази история е електрическият Mustang Mach‑E.

Майката Кристин Вигстед и найният съпруг Йенс мислели, че имат много време да стигнат до болницата в родината си Дания. Водите на Кристин обаче изтекли само няколко минути след потеглянето от дома им.

Ford

Йенс отбил от пътя и с малко дистанционна помощ от акушерката на двойката по телефона, успял да изроди второто дете на двойката, което се казва Дейвид.

Истинското раждане в колата мина много добре, каза Кристин от град Рингстед, Дания. - Ако беше първото ни дете, вероятно щяхме да се справим с него по различен начин, но това беше наистина хубаво изживяване.“

Ford отвърди, че това е първият път, в който бебе проплаква за първи път в електрически автомобил на компанията.

Полагаме големи усилия, за да тестваме всичко, но честно казано, раждането на предната пътническа седалка не е сред обичайните ни тестове, коментира Джим Фарли, президент и главен изпълнителен директор на Ford. - Ние обичаме да мислим за нашите клиенти като за членове на семейството и в този случай това не може да бъде по-вярно.“

А след като всичко премина благополучно, двойката посети дилърството, от което си е купило електрическия Mustang. Там организираха празненство и затрупаха с подаръци Кристин и Йенс.

Ford

бебе родено в кола Дания Ford Mustang Mach-E