Прочут дизайнер пак твори върху BMW

Рони Фийг и баварската компания пускат специална модна серия от модела i4 M50

,
BMW i4 M50 by Kith

Kith

BMW пак попадна в ръцете на американския моден гуру Рони Фийг, създател на марката за дрехи и други аксесоари Kith.

Сега той се е поупражнявал върху i4 M50, както и върху класиката 1602 от далечната 1972 г. Резултатът е пред вас, широко рекламиран тези дни от Kith. За реклама си е.

Kith

Тази колаборация не се случва за първи път. През 2020 г. Kith сложи отпечатъка си на M4 Competition. Сега Фийг е творил върху два електрически модела.

Екстериорът е с персонализирана боя Vitality Green, докато надписът KITH на задната броня се слива с традиционната M емблема на i4. Има дори оттенък на Kith Vitality Green в кръглото лого на капака.

Kith

Кожата в салона е BMW Individual Merino, завършена в светъл карамел. Щампата на Kith очертава централната конзола и подглавниците. Подписът му и някои леки намеси личат и на други елементи, например на таблото.

Kith

BMW 1602 Elektro е само в един екземпляр. Той отдава почит на Elektro-Antrieb, двата електрически 1602, които гастролираха на Олимпийските игри през 1972 г. в Мюнхен.

Kith

Те бяха показвани по състезанията, возеха “випове” и т.н. Да, бяха с разположен отпред електромотор, възпроизвеждащ 43 к.с., като тягата се предаваше към задния мост. Максималната скорост бе 100 км/ч. Сега не се казва дали има промяна в техниката - по скоро няма.

Ще бъдат произведени седем екземпляра от i4. Цена, срокове и как ще бъдат пласирани, не се посочват. Първият ще отиде на търг.

И ако това ви се струва непостижимо, модната марка ще пусне колекция от 51 артикула - дрехи и аксесоари в този нюанс на зеленото.

Kith

BMW i4 M50 by Kith BMW