И Pagani се включи в строителния бизнес с апартаменти, започващи от $2,4 млн.

Pagani Residences ще е разположен край Маями и ще предлага уникални инвестиционни възможности

Pagani Residences небостъргач

Pagani Residences

К ато чуе словосъчетанието „инвестиционна покупка на апартамент в Малинова долина”, лягам на земята и се прививам от смях. Та това е квартал с една улица и два изхода от него! Но, както народът е казал – „всеки сам си преценя”.

Малко по-различна е последната тенденция след автомобилните компании, които започнаха да се надпреварват с инвестиционни строителни проекти в някои от най-апетитните места за строеж. След Aston Martin, Bentley, Mercedes и Lamborghini, сега е ред и на Pagani да се обедини с Riviera Horizons за построяването на ексклузивна жилищна сграда в Норт Бей Вилидж (North Bay Village), Флорида.

Проектът се нарича Pagani Residences, създателите му то определят като „бутикова жилищна сграда с интериора, проектирани от Pagani Arte”. За разлика от конкурентите обаче, жилищният блок ще е „само” на 28 етажа и ще предлага 70 апартамента с две до четири спални. Те ще варират от 186 до 307 кв. м.

На етаж ще има по четири апартамента, като ще разполагат с ексклузивни тераси, разпростиращи се на до 97 кв. м. Всеки апартамент ще е изцяло „поръчков”.

Pagani Residences

Ще има и ексклузивни мезонети с площ от 641 кв. м, предлагащи до 409 кв. м външни жилищни площи (тераси). Някои от тях ще са с басейни.

Инвеститорът казва, че интериорите на жилищата ще са „вдъхновени от принципите Изкуство и Наука на Леонардо да Вични”.

Pagani Residences ще разполага с 73-метрова крайбрежна алея, частни докове за яхти. В сградата ще има и спа център за домашни любимци.

Списъкът с удобства не свършва дотук, тъй като сградата ще има частен салон на осмия етаж, в който се помещават библиотека и медийна зала. 27-ият етаж ще бъде дом на модерен фитнес център, спа център, йога студио и „възстановяващ уелнес салон“. Един етаж по-горе е басейнът на покрива и заведение, което предлага 360-градусова гледка към Атлантическия океан и залива Бискейн

Цените на имотите започват от $2,4 милиона и проектът е планиран да бъде завършен през 2027 г.

Pagani Residences Pagani мезонет небостъргач апартаменти