Genesis ще произвежда концептуалния красавец X Convertible

Няма много подробности за кабриолета, показан за първи път в Лос Анджелис миналата есен

Genesis X Convertible Concept

Genesis

Genesis X Convertible Concept

Д обра новина в тези леко снежни и студени дни - Genesis ще произвежда показания миналата есен като концепция в Лос Анджелис X Convertible.

Това твърди Питър Ланцавекия, шеф на Националния съвет на дилърите на Genesis в САЩ, в интервю за Automotive News. Той се позовава на информация от главния дизайнер на марката Люк Донкерволке.

Бизнесменът, който притежава свое дилърство край Ню Йорк, добавя, че кабриолетът ще е „истински ореол флагман за марката“ и ще размъти водата на Bentley Continental.

Genesis

Ланцавекия предполага, че моделът може да струва над $200 000 или дори повече от $300 000.

Мисля, че производството на този кабриолет ще помогне да се постави удивителен знак в края на изречението, че Genesis е напълно истинска луксозна марка“, казва още топдилърът.

Новината не е официално потвърдена от Genesis. Концепцията X Convertible беше представена миналия ноември като трети член на семейството, което включва концепциите X и X Speedium Coupe.

Genesis

Моделът се отличава с поразителен дизайн и прибиращ се твърд покрив с „прозрачни люкове“ над предните седалки.

Genesis не даде много подробности за концепцията, но електрическият кабриолет включва 4-местен интериор с цифров инструментален клъстер. Мястото е водача е доста шофьорски ориентирано.

Кабината имаше кожени седалки и вълнена тапицерия.

концептуален модел кабриолет Лос Анджелис Genesis X Convertible Concept Genesis