Skoda тръгва по пътя на преоткриването

Това е 7-местният интериор на Skoda Vision 7S Electric Concept, който разполага и с режим Relax

Skoda Vision 7S Concept

, Skoda

Skoda Vision 7S Concept

Skoda тръгва по пътя на преоткриването, поставяйки ударение върху новия имидж на марката, нов дизайнерски език и нова стратегия за продуктово позиционира. Как ще изглежда всичко това в един продукт ще ни покаже електрическият Vision 7S Concept.

В момента от компанията подгряват само с тази скица на интериора, в който има място за седем пътника. Най-любопитното е монтирането по средата детско столче, което според Skoda е най-безопасното място в автомобила. На първите два реда има четири седалки, докато на третия могат да седнат до три деца.

Освен вътрешната конфигурация, която е най-впечатляващото в този скица, от Skoda разказват, че са направили минималистично оформление. Воланът е с нов дизайн и контролери, амбиентното осветление е основен изразен елемент.

Просторният интериор може да се конфигурира за шофиране и релакс. В първия случай контролерите се позиционират в идеалната им позиция, а централният дисплей е вертикално разположен. В режим Relax, който може да се активира по време на престой за почивка или зареждане, воланът и приборното табло се плъзгат напред, а първият и вторият ред седалки се преместват назад, за да се отвори максимален простор за пътниците.

Новата посока в развитието на марката бе обявена през март. Тя трябва да помогне на чехите да постигнат една от основните си цели: да влязат в Топ 5 на най-популярните марки в Европа.

Skoda Vision 7S Concept Skoda