Обновеният Suzuki SX4 вече само с турбо мотори и без вариатор

defaultimg

netinfo

В Европа обновеният кросоувър Suzuki SX4 ще се продава само с турбо двигатели: 1,0- и 1,4-литрови бензинови мотори с мощност съответно 112 и 140 к.с., както и 1,6-литров турбодизелов мотор, генериращ 120 к.с. До този момент моделът се предлагаше и с 1,6-литров атмосферен агрегат със 120 к.с., който мотор ще бъде запазен за някои пазари, например руският.

Освен това след фейслифта Suzuki SX4 се лиши и от вариаторната си трансмисия. Сега, в зависимост от двигателя, клиентът ще може да избира между 5- или 6-степенна механична скоростна кутия, допълнени от 6-степенна автоматична. Както и преди, автоматикът ще се предлага във версия с предно или 4х4 задвижване.

Външността на Suzuki SX4, както ясно се вижда, е претърпяла задължителните видоизменения в средата на жизнения цикъл на модела. Най-видимите промени са отпред, където корсоувърът изпъква с нова радиаторна решетка, нови фарове, променени брони. Отзад стоповете също са с нов дизайн. Най-малки са промените в интериора, като съвсем леко е пипнат приборният панел.

Продажбите на обновения Suzuki SX4 в Европа ще започнат през есента на тази година.

Четете още:

Най-бързият електромобил с регистрационни номера

10 от най-емблематичните американски автомобила

Mercedes показа автономен автобус на бъдещето

Източник на статията: Vesti.bg

Suzuki SX4 Сузуки Suzuki