Напълно новият Hyundai i30 дебютира в България

Пламен Георгиев,
Hyundai i30 представяне

Христо Петров

Н овото поколение Hyundai i30 впечатлява с новата каскадна радиаторна решетка, новите LED предни фарове и атрактивните LED дневни светлини.

Под предния капак работят нови модерни бензинови и дизелови двигатели с турбокомпресор, които увеличават динамиката на изцяло новия i30. В същото време, в съчетание със 7-степенната трансмисия с двоен съединител осигуряват впечатляващо ниски нива на вредни емисии и разход на гориво. Акцент е новият бензинов 1.4 T-GDI, генериращ 140 к.с.

Христо Петров

На борда на Hyundai i30 има пълен пакет от интегрирани системи за свързаност, навигация, информация и развлечение чрез „плаващия“ 8-инчов сензорен екран. Функциите LIVE Services и Apple CarPlay са с вас по време на всяко пътуване, а безжичното зареждане на смартфони е изключително удобство.

Христо Петров

Системите за сигурност са на най-високо ниво. Малко са автомобилите, които предлагат толкова много функции за безопасност още в серийното оборудване. Новият i30 е първият Hyundai, оборудван с DAA-Система за разпознаване на умора на водача; AEB-Автономно аварийно задействане на спирачките; LDWS-Система за следене на пътната лента и предупреждение при нейното напускане; LKAS Система за поддържане на пътната лента; HBA-Система за автоматично превключване между дълги и къси светлини.

Христо Петров

Този уикенд, 25 и 26 февруари, всички желаещи са поканени да посетят шоурума на Hyundai на ул. Околовръстен път 260, за да се запознаят отблизо с i30, да направят тестово шофиране и да получат преференциални условия.

Четете още:

J.D. Power публикува годишното си проучване за надеждност

Gemballa превърна Porsche 911 в звяр с 820 к.с.

Italdesign ще направи 5 х 610 к.с. от това V10 чудовище

Източник на статията: Vesti.bg

Hyundai i30 2017 Hyundai Hyundai i30 Хюндай и30 Хюндай