Morgan направи специално издание на Super 3 с фирма за бански

Той само ще се показва, целта му е маркетингова

,
Morgan Super 3 By Orlebar Brown

Morgan

Morgan Super 3 By Orlebar Brown

П рез февруари Morgan пусна новия си триколесен Super 3 - най-персонализирания си модел досега. Сега бутиковата британска марка подчертава възможностите за индивидуализиране на модела.

Той е плод на проект на Morgan с марката за бански костюми Orlebar Brown. Притежава уникални интериорни и екстериорни щрихи.

Morgan

Сътрудничеството доведе до Super 3, боядисан в пастелно-бежова боя. Персонализираните, лазерно изрязани геометрични рафтове за багаж с червени бънджи въжета отстрани, привличат най-голямо внимание.

Вътре Morgan и OB завършват кабината с тъкан Khaki Sand, червени акценти навсякъде, марков цвят Orlebar Brown…

Morgan

Много интересен е подвижният сенник. Екипът по специални проекти на Morgan адаптира Super 3 да го побере, като поставя върху ролетните обръчи и предпазителите за насекоми със специално адаптирани стойки. Освен всичко и пази пасажерите от слънцето.

Последната част от брандирането е облицованата с ливрея рамка на скоростния лост в цвета на купето.

Morgan

Morgan сътвори новия Super 3 от нулата с алуминиева монококова платформа като основа. Мощността идва от трицилиндров атмосферен двигател на Ford, който се свързва с петстепенна трансмисия от Mazda MX-5. Morgan обаче я модифицира.

Двигателят произвежда 118 к.с. 150 Нм. Той може да достигне 100 км/ч за 7 секунди по пътя си към максимална скорост от 209 км/ч. Бутонът за стартиране и спиране на двигателя е един от малкото компоненти, пренесени в новия Super 3.

Единственият Super 3 ще се появи през следващите 12 месеца на някои от най-екзотичните места в Европа.

Morgan

Morgan Super 3 By Orlebar Brown Morgan Super 3 Morgan