Хибридната технология на Renault със специална серия E-Tech Engineered

Налична е за версиите E-Tech Hybrid E-Tech Plug-In Hybrid на Arkana и Captur

Renault Arkana E Tech Engineered

, Renault

Renault Arkana E-Tech Engineered

С пециалната серия E-Tech engineered използва всички силни страни и оборудване, отговорни за успеха на R.S. Line, като същевременно внася свеж дизайн, основаващ се на изтънчени цветове и материали в съответствие с настоящите тенденции.

В екстериора специалната серия включва акценти от титан върху елементи като F1-сплитера, разположен върху долната част на предната броня, орнаменти в страничната и долна част на каросерията и върху джантите. Емблематичното лого на марката с форма на диамант и имената на моделите са в лъскавочерен цвят. Цялостната визия е завършена от нови плочки E-Tech Hybrid или Plug-In Hybrid, монтирани на вратата на багажника като общ маркер за всички електрифицирани автомобили на Renault. Последна характеристика е стилен графичен етикет, разположен на шофьорската врата. Двата модела се предлагат в различни екстериорни цветове.

В интериора откриваме топлите титанови шевове върху тапицерията и златните декоративни акценти по арматурното табло и вентилационните отвори. Воланът съдържа буквата „E“ като E-Tech подпис, а праговете на вратите следват дизайна от екстериора.

Цената на автомобилите в специалната серия E-Tech Engineered е 67 390 лв. за Arkana E-Tech hybrid, 59 290 лв. за Captur E-Tech hybrid и 69 690 лв. за Captur E-Tech plug-in hybrid. Вче могат да бъдат поръчани, а първите доставки се очакват до края на годината.

Renault хибридни автомобили E-Tech Engineered