Eclipse Cross е първата спъпка за възраждане на Mitsubishi

Пламен Георгиев,
defaultimg

netinfo

П одчертано ефектното и динамично оформление на това SUV купе на Mitsubishi се отличава със скосен профил със специфична надлъжна линия под нивото на прозорците и мощни контури; наклонено напред задно стъкло; вертикално скосената задна врата с къс заден надвес; както и мускулести калници, подсилващи излъчването на силен атлет.

Дизайнерската концепция “Dynamic Shield” на MMC се разпознава ясно в предницата, която наподобява щит, визуално оформен около черната радиаторна решетка.

Динамичният и отличителен дизайн на задната част на автомобила се характеризира с почти кубично оформление около високо разположените широки задни светлини, които разделят хоризонтално на две наклоненото напред задно стъкло.

Хоризонталното арматурно табло, сребристите метални рамки и едноцветното оформление в черно/сребристо придават динамична и спортна визия на интериора.

Eclipse Cross е оборудван със система Smartphone Link Display Audio, Touchpad Controller и Head Up дисплей.

Eclipse Cross използва 4WD система с електронно управление, осигуряваща необходимия оптимален въртящ момент на задните колела според ситуацията и състоянието на пътя.

Интегрираната система за контрол на динамиката на автомобила S-AWC (Super All-Wheel Control) на MMC включва и система AYC, която се активира при задействане на спирачките.

Предлагат се два задвижващи агрегата за Eclipse Cross. Новият 1.5-литров бензинов двигател с турбокомпресор и система за директно впръскване на горивото е комбиниран с нова CVT трансмисия с 8-степенен ръчен спортен режим. Дизеловият 2.2-литров Common-Rail двигател с турбокомпресор и система за директно впръскване на горивото, модифициран специално за Eclipse Cross, е комбиниран с нова 8-степенна автоматична трансмисия.

Четете още:

Размисли и страсти на тема BMW 750i Alpina

Opel Crossland дебютира в България седмица преди салона в Женева

В тази „седмицата” е убит Тупак Шакур и сега се продава за $1,5 млн.

Източник на статията: Vesti.bg

Женева 2017 Мицубиши Екипс Крос Мицубиши Eclipse Eclipse Cross Mitsubishi Eclipse Cross