Mitsubishi представя GT-PHEV Concept в Париж

Пламен Георгиев,
defaultimg

netinfo

Mitsubishi GT-PHEV Concept е следващо поколение SUV от висок клас, който демонстрира отлична проходимост при различни условия и пътна настилка. Mitsubishi GT-PHEV Concept показва новия дизайнерски език на MMC, както и разработените от MMC съвременни технологии за задвижване на всички колела.

Дизайнът на Mitsubishi GT-PHEV Concept като цяло отразява идеята за “ground tourer” – автомобил, предназначен за пътуване на големи разстояния. Мощното присъствие на автомобила се подсилва от дизайна на предницата, който е базиран на концепцията “Динамичен щит”.

Интериорът на GT-PHEV Concept се отличава с хоризонтално арматурно табло, което подсилва усещането за простор и прави по-забележими промените в позицията на автомобила. Заедно с инструменталното табло с висока централна конзола, интериотът в стил “пилотска кабина” обгръща.

В технологично отношение, в допълнение към отличните екологични характеристики, изключителните възможности на съвременната PHEV система с три електромотора. Тази PHEV система се състои от задвижващи батерии с висок капацитет, три мощни електромотора с висока мощност и ефективност, както и двигател, който е създаден специално за PHEV системата и е с подобрени характеристики в режимите на генериране на ел. ток и задвижване на автомобила. Тази комбинация предлага електрически пробег от 120 км и комбиниран хибриден пробег от 1200 км.

Още новини от Париж:

Хибридният Citroen Cxperience Concept има 60 км пробег на ток

Honda Civic е най-мащабно разработеният модел на марката

VW ще представи концептуален електромобил с пробег до 600 км

Източник на статията: Vesti.bg

Автомобилен салон Париж 2016 Mitsubishi GT-PHEV Concept Mitsubishi Мицубиши