Защо Кристиано Роналдо продал Porsche на половин цена

Оказва се, че CR7 е бил голям палавник, от това спечелил масажистът на „Юнайтед”

Пламен Георгиев,
Кристиано Роналдо

, Getty

Кристиано Роналдо от сезон 2016/2017, когато по договор неговия "Реал Мадрид" получаваше автомобили от Audi. (снимката е илюстративна)

Б ившият масажист на „Манчестър Юнайтед” разказа интересна случка с Кристиано, от която спечелил Porsche-то му на половин цена.

Род Торнли работи в „Юнайтед” от 2000 до 2019 г., за което време през ръцете му са минали редица топ футболисти, най-големият сред които вероятно е Роналдо. Веднъж португалецът се обръща към Торнли със странна молба.

В подкаста на Джон Паркин и Крис Браун, Торнли разказва, че е получил задача от Роналдо да намери телефонния номер на Дани Миноуг от негово име. По това време тя е съдя в X Factor. В шоуто тогава гостуват и редица известни гости, в това число Кимбърли Уайт (бивша вокалистка на The Pussycat Dolls). Торнли разказва, че Роналдо поискал Торнли да му намери и нейния номер.

Масажистът обаче задал и логичният въпрос: „А аз какво печеля?”

Роналдо му отговаря с въпрос: „Искаш ли моята кола?”

По това време португалецът кара Porsche Carrera.

Когато премина в „Реал”, ще ти я продам на половин цена.”

Торнли се съгласява. Той казва, че са му били нужни 10 минути, за да намери телефонните номера. Когато в края на сезона Кристиано потегля в посока Мадрид, Торнли му напомня за уговорката и получава Porsche-то за 30 000 паунда. На следващия ден го продава за 60 000. Добра сделка.

Кристиано Роналдо