Строителен инвеститор дава „безплатно” Porsche с всеки закупен апартамент

Зад тази промоция стои канадската Price Emery Group, но условието е да се купи апартамент на минимална цена 1 млн. долара, пък макар били те и канадски

Пламен Георгиев,
небостъргач апартамент

CarMarket.bg

П редставете си това: луксозна сграда, в която всичките ви съседи притежават и карат Porsche-та. Звучи като някаква утопична картинка, но тя може и да се осъществи, ако Erin Price Emery, строителен инвеститор в Канада, осъществи промоцията си. А тя иска да подслади продажбата на скъпите апартаменти с едно „безплатно” Porsche на всяка покупка.

Към момента повече яснота около офертата няма, не се знае за какви модели става въпрос, но е ясно, че автомобилът остава за бъдещите собственици на апартаменти. А те могат да избират между сграда във Ванкувър и две в Монреал.

За сградата във Ванкувър се казва „Купи апартамент, получи Porsche”, докато за другите две в Монреал има уточнение: „Купи апартамент за $1 млн. или два, получи Porsche”. Ако клиентът е по-заможен и купи мезонет, тогава „подаръкът” му ще е под формата на 911 GT3. На уебсайта се виждат още Taycan и Cayenne.

Иначе за сградата във Ванкувър апартаментите стартират от $1 000 000 канадски долара, което се равнява на около $742 000. Тя се очаква да бъде завършена през 2029 г., като ще се издига на 60 етажа, на които ще бъдат разположени 358 апартаменти с една до три спални. Сградата ще разчита на най-модерната зелена технология, благодарение на която консумацията на енергия за отопление и охлаждане ще спадне с 90% спрямо конвенционален аналог.

Канада небостъргач