Пуснаха мега компилация с всички Gymkhana на Кен Блок (видео)

От 2008 до 2023 г. – 2,30 часа видео, в което ще ви замирише на гума дори през монитора за компютъра

Кен Блок Electrichana Two

Hoonigan

3 април неофициално стана Ден на Кен Блок, наречен така от феновете заради №43, с който той се състезава през кариерата си. За да отбележи този факт, YouTube каналът на Hoonigan пусна най-дългото Gymkhana видео на Кен Блок в историята. Няма нищо ново в него, то просто е компилация на всяко видео от поредицата, групирано заедно в близо 2,30 ч продукция, в която унищожението на гумите е единствената цел. И видеото е просто върховно.

Вероятно сте гледали повечето (или всички) от тези епизоди, но подредени в хронологичен ред дават много ясна представа как се развива самият Блок и продукцията през тези 15 години.

Първото тестово видео за Gymkhana I бе пуснато през 2008 г., първите години от съществуването на YouTube, много преди каналът Hoonigan да се появи. Началото е поставено в канала на DC Shoes, компанията, която бе съоснована от Кен Блок, след което всичко мина под шапката на Hoonigan.

Във видеото ще видите две поколения Subaru WRX, няколко версии на Ford Fiesta, и двете ненормални изпълнения на  Hoonicorn, Focus RS RX, първият Escort Cosworth на Блок, Hoonitruck, както и последният автомобил, който шофира - Audi S1 E-Tron Hoonitron.

Изпълненията му с тези коли натрупала стотици милиони гледания през годините. Всичко започва с проста тестова сесия зад волана на 2006 WRX на изоставена военна база в Калифорния.

Ако имате за „убиване” едни 2,3 часа, това е идеалният вариант за това.

Кен Блок Gymkhana