Промо клип на BMW i7 Protection е сниман на жълтите павета

Баварците явно са си харесали страната ни за промо снимки на свои продукти, това е третият подобен случай

Пламен Георгиев,
BMW i7 Protection промо

CarMarket.bg/Instagram

Д окато една част от медиите се вълнува от въпроса „Жив или не е Пепи Еврото”, а друга част от сутринта ни облъчва с погребението на Алексей Петров, BMW очевидно знае къде са потенциалните клиенти. Вероятно поради тази причина баварците избраха именно центъра на София за снимки на промо клипа на бронирания BMW i7 Protection.

Това е третият път, в който BMW избира страната ни за промоционални снимки на свои продукти. За пръв път това стана с концепта на BMW XM, за фон на който бе избран монументът „Създателите на българската държава” край Шумен. След това имаше снимки на BMW M в киноцентър „Бояна”, а сега е ред на жълтите павета за място, на което да се заснеме клип с бронираната BMW i7 Protection.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BMW Srbija (@bmwsrbija)

Друг интересен факт е, че за това разбираме от Instagram страницата на сръбското подразделение на BMW. На снимките се вижда две бронирани i7, движещи се с мотоциклетен полицейски ескорт. На снимките ясно се виждат емблематични сгради на жълтите павета.

Автомобилът защитава от атаки с дронове с експлозиви в тях, гранати и т.н. Шасито също е преработено, за да се справя с допълнителното тегло и да осигурява нужната стабилност при екстремни ситуации.

BMW жълтите павета София мото фест BMW i7 Protection