Когато Терминатор се хване да запълва дупки в Америка (видео)

Арнолд Шварценегер три седмици чакал да бъде запълнена дупка в един от най-богатите квартали на Лос Анджелис

Валентин Маринов,
колаж Арнолд Шварценегер

Twitter Arnold

Н аскоро Лос Анджелис и района бяха обхванати от късни зимни бури, доколкото там въобще може да има зима. Като резултат се наблюдава нещо, което за всеки българин е ежедневие - дупки по пътищата.

Но за разлика от българската черта все да чакаме някой да ни оправи бакиите (не, че винаги са наши), имаме примери как дори когато си богат и известен можеш да хванеш лопатата и да се заемеш с "черна работа".

През миналата година ви разказахме за такъв случай във Великобратиния и рок звездата Род Стюърт, на когото му бе писнало да си чупи “ферарито”.

Сега наред е екшън героят Арнолд Шварценегер, който се уморил да чака общински екипи и с малко помощ от свои приятели - вероятно съседи, взел да запълва дупки. Освен всичко друго, нека кажем, че той беше и губернатор на Калифорния.

След като тази гигантска дупка от седмици вбесява целия квартал, чупейки коли и велосипеди, днес излязох с моя екип и я оправих“, написа Шварценегер в публикация с видео в Туитър.
„Винаги казвам, нека не се оплакваме, а да направим нещо по въпроса. И ето."

Последното звучи доста поучително, не ли!?

Шварценегер е на 75 години. И този път не става въпрос за екшън, а за ситуация от живия живот.

Негов представител коментира пред “Асошиейтед прес”, че той и други жители на Брентууд (един от най-богатите квартали на Лос Анджелис) многократно са алармирали пътят да бъде поправен по официалния ред.

Във видеото, което Шварценегер сподели, може да се види жена, която спира колата си до него и хората му, и благодари.

Няма за какво, няма за какво, отвръща Терминатора. - Сами трябва да се оправяме. Това е лудост. Три седмици чакам тази дупка да бъде запълнена.”

Тук чакаме с години…

Арнолд Шварценегер Род Стюърт Калифорния Лос Анджелис дупка път