Българка кара Bugatti Chiron Super Sport за около 6-7 млн. лева (поне)

Половинката на транспортния бос Ваньо Алексиев се похвали с един от най-бързите и ексклузивни автомобили в света. Обявен е тираж от 9 бройки.

,
Bugatti Chiron Super Sport

, Bugatti

Bugatti Chiron Super Sport

П реди по-малко от месец в България акостира изключително редкият Lamborghini Sian, от който са произведени 63 бройки. Автомобилът бе засечен да се разтоварва в София, а подозренията веднага насочиха в посока Ваньо Алексиев, който преди години стана първият българин с Bugatti Chiron.

Вероятно половинката му се е почувствала ощетена от факта, че г-н Алексиев се вози в един от най-редките и ексклузивни автомобили, но не бива да се притесняваме за нея, тя със сигурност вече е постигнала душевно спокойствие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassileva (@cvety_vassileva)

Показва го пост в личния Instagram профил на Цвети Василева. Красивата дама позира до Bugatti Chiron Super Sport (или Super Sport 300+, не става ясно от тази снимка) със софийска регистрация. Версията на модела издават двете двойки вертикални ауспуси, като вероятно става въпрос за Super Sport, тъй като и тагът в поста е именно такъв.

Дамата не си играе като някои другарки с руски произход, които в „Ергенът” мечтаят за Rolex. Тук г-жа Василева е надскочила и любимия си (ако приемем, че той е собственик на Lambo Sian), тъй като на свое разположение има 1600 к.с., които се генерират от прословутия 8,0-литров W16 двигател с четири турбини. Може би леко разочарование ще има от факта, че максималната скорост на автомобила е ограничена до „едва” 440 км/ч, тъй като версията Super Sport 300+ може да постигне 500+ км/ч.

Но пък ще се удовлетворява от факта, че моделът ускорява от 0 до 200 км/ч за 5,5 секунди, от 0 до 300 км/ч за 12,1 секунди.

Цената? Цената абсолютно винаги е ориентировъчна и пожелателна. Няма как да знаем за колко пари е купен този автомобил. Ако е официално от Bugatti – цената е една (обявена на 3,2 млн. евро, но без да знаем какви екстри допълнително има в него). Ако е от автокъща – друга. Но със сигурност няма как да е по-ниска от 7-8 млн. лева (без данъци и такси), като цената може и да е много по-висока.

В по-стари постове на г-жа Василева се вижда едно кратко видео, в което тя кара Bugatti и влиза през бариера до хале, на което пише Buggati. Отделно има снимка с Bugatti Chiron Super Sport на пистата "Пол Рикар", където вероятно са били официални гости за потенциални клиенти. Това може само да говори, че една от 9 в света (както е обявен първоначалният тираж) е купена директно от Молсхайм.

А в друг пост се вижда дамата да позира до уникално Lamborghini, което също е коствено потвърждение, че именно Ваньо Алексиев е собственикът на Lamborghini Sian.

Цвети Василева Ваньо Алексиев Bugatti Chiron Super Sport 300 хиперавтомобили любопитно автомобили