Английският “Тотнъм” влиза в дълбокото с Ineos Grenadier

Компанията на милиардера Джим Ратклиф получава ексклузивен достъп до феновете на “шпорите”

Ineos Grenadier Тотнъм

, Ineos

Ineos Grenadier на стадиона на "Тотнъм"

Л ондонският “Тотнъм” обяви, че е сключил договор с компанията Ineos, по силата на който представеният през миналата година Grenadier става официален 4х4 превозвач на клуба.

Каквото и да значи това. Е, знаем какво значи - пореден спонсорски договор. Скъпоплатените звезди на “шпорите” карат луксозни спортни коли, но е много вероятно да прибавят и по един Grenadier в гаражите си.

Числа по договора не се обявяват. Казва се само, че той е за “няколко години”. Ясно е, че компанията Ineos ще плаща на “Тотнъм”. А срещу това се казва, че ще получава улеснен достъп до феновете на клуба, реклами на стадиона, в базата, в сайта, каналите в социалните мрежи…

На домакински мачове вече се правят активности, свързани с Grenadier.

Това партньорство е последствие от друго, сключено през 2020 г. То касаеше мерки и услуги, за които клубът и фирмата обединиха усилия в разгара на пандемията от COVID-19.

В същото време е любопитно, че собственикът на Ineos и най-богат британец сър Джим Ратклиф наскоро обяви, че ще направи оферта за закупуване на “Манчестър Юнайтед”, влизайки в преговори със семейство Глейзър.

Базираната във Флорида фамилия обяви, че продава “Юнайтед” или най-малкото търси нови инвеститори, давайки миноритарни дялове.

Ineos Grenadier Джим Ратклиф спонсор договор Тотнъм