В средата на октомври ще се проведе най-големият автомобилен салон в София

Между 18 и 27 октомври ни очакват над 10 000 кв. м изложбена площ, на която ще бъдат показани последните новости на 42 производителя

Toyota Автосалон София 2022

, Toyota България

Toyota Автосалон София 2022 (снимката е илюстративна)

П о една или друга причина, но от 12-те големи автомобилни изложения в света преди пандемията, тази година на Стария континент ще се проведат само две – в Париж и София.

На есен, отново в столичния „Интер Експо Център” очакваме да видим най-новото от над 42 производителя по време на 26-ото издание на „Автомобилен салон София“. Това е идеална възможност за потенциални клиенти и фенове да видят на едно място всички новости, да ги сравнят в детайли, да се консултират със специалисти и дори да ги покарат.

Над 200 ще бъдат автомобилите, очакващи ви в 5 зони на обща изложбена площ от 10 000 кв.м., готови за тест драйв с начална точка „Автомобилен салон София”.

Експонатите ще бъдат изложени във всички зали и фоайетата на ИЕЦ. Конкретно в Зала №6 ще има специализирани зони за по силни емоции. Като например зона за атрактивни модели, модифицирани за рали състезания, дрифт и други екстремни прояви.

В друга зона ще са представени изключително луксозни и спортни премиум модели. Ще има площи и за класически и ретро автомобили, специално за колекционери и любители, които си падат по елегантността и техническите достижения от миналото.

Както обикновено за посетителите ще има много изненади, възможности за награди, съпътстващи мероприятия и срещи с интересни хора от автомобилния спорт. Освен шанс да видят, пипнат и тестват новите автомобили, един от посетителите, който е попълнил Анкетна карта и има късмет, ще може да си тръгне с чисто нова кола по избор.

Автосалон София 2024 Автомобилно изложение Пекин 2022 София мото фест