"Шкода" показа обновения "Супърб"

Шкода показа обновения Супърб

, Шкода

"Шкода" показа обновения "Супърб"

"Шкода" показа първите официални снимки на обвновения си флагман "Супърб". Моделът ще дебютира пред публика на автосалона в Шанхай по-късно този месец, а в продажба влиза през юни.

Най-видимите промени в екстериора са новата предна част, новите стопове и формата на капака на багажника, които правят задната част далеч по-елегантна от тази на все още актуалния модел. Характерното twin-door отваряне се запазва.

Промените в интериора са свързани с по-голям избор на цветове и материи за салона, както и нова мултимедийна система, която за пръв път видяхме във "Фолксваген Голф".

"Супърб" е известен с разточителното си място, което осигурява за пътниците на задната седалка.

Имайки предвид, че там понякога може да се возят важни личности или собственикът на автомобила (ако ползва шофьор), на някои пазари сега ще се предлага и електрическо управление на седалката до шофьора, което се контролира от задните места.

"Шкода" обяви, че е повишена и ефективността на двигателите в цялата моторна гама на "Супърб", които са станали с до 19% по-икономични.

Системата Start-Stop ще е достъпна при всички дизелови варианти, както и при базовия бензинов агрегат - 1,4 TSI.

Най-икономичната модификация е дизеловият "Супърб Грийн Лайн", който има среден разход от 4,2 л на 100 км и емисии на CO2 109 г/км.

Източник на статията: Vesti.bg

Супърб Шкода