Renault вади цялата хибридна E-TECH гама на автосалона

Това ще бъде съпроводено с предварително лансиране на E-TECH DRIVE, интерактивна платформа за тест драйв

Renault Austral E TECH

, Renault

Renault Austral E-TECH

В рамките на Автомобилен салон София (3 до 12 юни) Renault ще представи пълната си E-Tech гама. На щанда на разположение на посетителите ще бъдат Clio E-Tech hybrid и Captur E-Tech hybrid. В тестдрайв зоната марката също отделя специално внимание на E-Tech гамата си, предлагайки за тестово шофиране Arkana E-Tech hybrid, както и Captur E-Tech plug-in hybrid.

Технологията E-Tech съчетава два електрически мотора, многорежимна скоростна кутия и ефективен двигател с вътрешно горене. Моделите от гамата хибриди E-Tech се възползват от две възможности за капацитет на батерията в зависимост от това дали са E-Tech hybrid или E-Tech plug-in hybrid. Плъг-ин хибридът предлага до 65 км шофиране на ток в града.

Интерактивната платформа E-Tech drive ще даде възможност на клиентите да се запознаят с реални данни от техните собствени тестови шофирания. Платформата събира разнообразна информация от автомобила – кога се движи на електричество и кога – не, какъв е разходът на гориво за периода на тестовото шофиране, колко гориво и вредни емисии са спестени спрямо еквивалентен бензинов автомобил, и предоставя на клиента подробен интерактивен репорт за тяхното тестово шофиране.

Интересна новост от Renault е и възможността всеки да разгледа дигиталния щанд на марката events.renault.bg.

Автосалон 2022 моторшоу 2022 автосалон София Renault Renault E-TECH