Китайското ателие на Vilner направи уникален Jeep Wrangler

Пламен Георгиев,
defaultimg

netinfo

О сновата на този крещящ автомобил е Jeep Wrangler, моделна година 2012, оборудван с 3604-кубиков V6 двигател с 285 к.с., 353 Нм и 6–степенна механична скоростна кутия.

Китайското студио на Vilner е свалило боята до метал, след което повърхностите са обработени до образуването на ръжда, която в последствие е спряна и запечатана със специални лакови покрития.

Офроуд качествата на щатската икона Wrangler са силно доразвити: FOX елементи на окачването с увеличен ход, увеличен просвет, 37-инчови BFGoodrich Krawler T/A гуми за катерене по скали и мощна лебедка Warn.

Силата на Vilner винаги е била интериорът. Централен елемент в него е „топката“ на скоростния лост, детайл който сам по себе си е произведение на изкуството. Това е изработен ръчно месингов череп.

Месингов обков са получили въздуховодите на таблото, както и дръжките на вратите. Почти всичко останало е покрито с дебел растително-дъбен телешки бланк. В контраст седалките са обвити с Оld Тobacco винтидж кожа с много по-тъмен кафяв цвят. В багажника са прикачени чанти за ловни принадлежности, изработени от същия телешки бокс, а воланът е изкуствено състарен по желание на клиента, също препратка към преходността.

Четете още:

BMW взе Йозеф Кабан, досегашният шеф-дизайнер на Skoda

Германия е притихнала, Lada Vesta атакува на цена от 12 490 евро

„Кубчето” стана първият всъдеход на Maybach

Източник на статията: Vesti.bg

Jeep Wrangler Атанас Вилнер тунинг Вилнер Art Studio Vilner Vilner