Вижте новото Бугати

П роектът Vision Gran Turismo дава възможност на компаниите да покажат на потребителите бъдещето при супер-колите. Повечето върхови модели, включени в играта Gran Turismo 6, имат параметри, надхвърлящи възможностите на настоящите технологии.

Тези автомобилни концепции са повече от екстремни, те са невъзможни, засега. Не така обаче стоят нещата с Bugatti. Марка, която е екстремна в самата си същност, надхвърляйки ограниченията и изпреварвайки останалите на пазара в буквален и преносен смисъл.

Представеният тази година във Франкфурт автомобил Bugatti Vision Gran Turismo е съвсем реален, като развива повече от 400 км/ч на виртуалното трасе на Льо Ман, задвижван от 16-цилиндров двигател. Може да не е най-добрата кола в играта за PlayStation, но е до голяма степен истинска.

Новото Bugatti Vision Gran Turismo се състезава виртуално в клас, в който колите обикновено имат малко или никакво отношение към реалните пътни превозни средства и като проекти по-скоро дават представа за бъдещето, а не за настоящето.

Както обикновено дизайнерите и инженерите на Bugatti се стремят да запазят нещата в сферата на това, което е възможно, движейки се по ръба на бъдещето, като съчетават технологии с дизайн по невероятен начин.

От производителя на най-бързата серийна кола в света заявяват, че новият им концептуален модел с всички екстри ще струва около 2 милиона долара.

Източник на статията: Vesti.bg

технологии игра автомобил Бугати