Собственикът на Toyota Tacoma с пробег от 1 600 000 км получи чисто нов пикап

Пламен Георгиев,
defaultimg

netinfo

А мерикански дилър на Toyota е подарил на свой клиент нов пикап Tacoma, за да получи Tacoma от 2000 г., на чийто километраж са изписани 988 345 мили , което се равнява на точно 1 591 235 км, съобщава Reddit.

Седемнадесет годишният пикап е с повредено купе, но технически, по думите на собственика, се намира в прекрасно състояние. За целия период на собственост пикапът не е показал нито един сериозен технически проблем. Единственото, което е заменено по модела, е карданният вал на 600 000 мили (965 000 км).

Другите детайли, включително двигател и климатик, работят безотказно и никога не са ремонтирани. Освен това, моделът успешно е преминавал тестове на всеки 2 години за нивата на отделяните вредни емисии.

Дилърът, от който преди 17 години е бил закупен този пикап, възнамерява да възстанови модела напълно и да го изложи в своя шоурум.

Миналата година в САЩ също бе открит пикап на Toyota с милион мили пробег, но той бе Tundra. Собственикът му също бе възнаграден с нова Tundra, а старата замина за завода на Toyota в Сан Антонио, където е била подложена на щателно изучаване от инженерите на компанията.

Тази история е още по-впечатляваща, защото пробегът от 1 609 000 км Виктор Шепард прави за само 9 години (от 2007 до 2016), като върти годишно по над 200 000 км. За целия период неговата Tundra посещава сервиз 117 пъти.

Четете още:

Това е „мъртвороден” RR Evoque, върнат на руския му дилър

Ferrari 812 Superfast e най-мощният атмосферен „жребец”

Три четвърти от французите са правили секс в автомобил

Източник на статията: Vesti.bg

надеждни автомобили любопитно автомобили Тойота Тойота Такома Toyota Toyota Tacoma