Шофьор пита своя Mercedes какво мисли за BMW – отговорът е убийствен (видео)

Конкуренцията между двата германски колоса е безмилостно жестоко, сега в нея се включват и гласовите асистенти

Mercedes Benz GLC

, Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLC (снимката е илюстративна)

К ой е по-велик: Меси или Роналдо? По същия начин може да се зададе и въпросът за BMW и Mercedes. Двата германски колоса си разменят шамар след шамар в края на годината, когато от особено значение е ПР-отделите им да публикуват новина със заглавие: „Ние сме най-продаваната луксозната марка в света”.

Но дори и да не го публикуват, техните фенове са в неспирна война един с друг, всеки защитавайки своята любима машина. А сега в нея се включват и гласовите асистенти.

Ща го видите във видеото, в което Dieter Pey казва: “Hey Mercedes, what do you think of BMW?”

След кратка пауза, отговорът на гласовия асистент е просто брутален: “The same as you do. Otherwise, we would not be sitting here”. (Същото като теб. В противен случай не би седял тук.”

Този интелигентен изкуствен интелект продължава дългогодишното противоборство между двете марки. В следващото видео ще видите точно обратното, в което BMW благодари на Дитер Цече при пенсионирането му. Очевидно създадена със съгласието на Mercedes. Дългогодишният бос на Mercedes се пенсионира, сбогува се с всички, прибира се… и подкарва BMW i8 Roadster. Надписът накрая гласи: „Благодарим ти, Дитер Цече, за толкова много години вдъхновяваща конкуренция”.

Това само показва, че конкуренцията не е лошо нещо, а взаимното уважение винаги е на преден план, особено когато то е свързано с вдъхновяващи хора.

любопитно автомобили вайръл гласов асистент Mercedes