Сексапил и супер коли на календара Мис Тунинг 2017

Пламен Георгиев,
defaultimg

netinfo

О тминаващата 2016 г. все още има бензин в резервоара и поне няколко авто изненади за нас. Сега обаче поглеждаме към следващата година, защото Miss Tuning Calendar 2017 е готов и, както винаги, супер секси. Той отново предлага на автомобилните фенове възможно най-добрата комбинация: бързи коли и горещи жени.

В Германия едрогърдите красавици си нямат Мис Плеймейт, но за сметка на това си имат Мис Тунинг. Няма да коментирам кой е по-реномиран, но календарът е доказателство. Цената му е 20 евро.

През май 2016-я й конкурсът „Мис Тунинг 2016“ бе спечелен от Юлия Оемлер, която се пребори с 12 конкурентки, за да грабне приза по време на едно от едно най-яките тунинг изложения (ако не и най-якото в Европа) - Tuning World Bodensee. И ето я сега звезда в един от най-желаните календари за 2017.

Ок, този календар не може и няма да постигне статута на календара на Pirelli, но и няма това за цел. Но със сигурност фотосите в него са много атрактивни. Календарът е заснет през лятото в Дубай. Фотограф е Андреас Рейтер, който е използвал за фон небостъргачите в Дубай, Яс Марина, шоурумите на тунера Франц Симон и Brabus. Компания на Юлия правят автомобили като Lambo Aventador, Porsche 911, Mercedes-AMG GT, BMW M3 и др.

Четете още:

Бензинът ни е скъп? Вижте къде са най-евтините и най-скъпите горива в света

Германия забрани на Tesla да използва думата Autopilot

Его(истично)центрично изживяване в Mercedes-Benz SL500 (тест драйв)

Източник на статията: Vesti.bg

любопитно автомобили Бодензее Tuning World Bodensee тунинг календар Мис Тунинг 2017 календар Мис Тунинг 2017