Облепиха колата на лекар с монтажна пяна (видео)

Нова ТВ разказва за изключително сериозния вандалски акт, който вероятно е резултат от заето паркомясто в гъсто населен столичен квартал

Пламен Георгиев,

В черашното издание на „Здравей, България” по Нова телевизия разказа за поредното вандалство, насочено към C-класата на Георги Митев, лекар в „Пирогов”.

Моменталната асоциация е, че медикът е разярил някой свой пациент, който е решил да запечата всички фуги между точките за достъп до автомобила (включително капаците на двигателя и багажника) с пяна за дограма. Резултатът е невъзможност да се влезе в автомобила, което е нанесло сериозни щети на автомобила и е донесло сериозни главоболия на собственика.

Георги Милев посочва, че е работата му като лекар в „Пирогов” едва ли е причина за вандалския акт. Потвърждение на това е и фактът, че случката се разиграва не пред дома на медика. Той отива на гости в столичния квартал „Мусагеница”, където остава да пренощува. На сутринта намира колата си по този начин.

Милев твърди, че е паркирал по начин, който нито пречи на движението, нито е запушил друг автомобил. Логичното обяснение е, че присъствието на чужда кола пред съответния блок може да е накарало някой човек да реши, че Митев е паркирал на неговото лично място и резултатът да е този.

Междусъседските войни за паркоместа в София не са нищо ново. Лично аз също бях потърпевш от нещо подобно. Преди няколко години бях паркирал колата си пред съседен блок, на сутринта я намерих с две срязани гуми.

От репортажа става ясно, че Mercedes-ът на Георги Митев е бил изключително интересен за полицаите, които са го наснимали и са го публикували в техни затворени групи във Facebook. Става ясно също, че Митев се е разминал по-леко, тъй като вандалът(ите) не е продължил и не е запълнил радиатора на колата.

Независимо каква е причината, този акт е наистина крайна мярка и за пореден път показва колко изобретателен е човек, когато реши да навреди на друг.

nova.bg

вандалство вандали любопитно автомобили пяна за дограма монтажна пяна