Нова премиум такси компания предлага заплата между 3000 и 4500 лева

Става въпрос за услугата за луксозен превоз в столицата – Volt, а обява за набиране на шофьори показва, че освен на BMW-та и Mercedes-и, бъдещите служители ще получават доста прилична заплата

Volt такси

Brand New

И новативната такси услуга за София се казва Volt. Първите автомобили са хибридни „петици” на BMW, които обещават луксозен превоз на бъдещите клиенти.

Новата услуга е създадена от Огнян Попов и Юлиян Мавродиев, подкрепени от два сериозни партньора, една от големите банки и един от дилърите на BMW у нас.

Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобила, а дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила. Поставянето на този максимален брой таксита има за цел да се запази контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори.

Brand New

А шофьорите на Volt винаги ще са в униформа, всеки път ще отварят вратата на своите клиенти, в купетата на автомобилите винаги ще има комплимент вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм.

Клиентите ще могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt, например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора (ето това е попадение в целта), или да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-хладно, в зависимост от личните предпочитания.

Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата, като по този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер.

В обявата за набиране на шофьори пише, че те винаги ще са облечени в униформи и английският език ще е предимство (тук ще има проблем). Работодателят посочва брутно възнаграждение от 3000 до 4500 лева, голяма е тази разлика, но звучи доста добре. В крайна сметка бъдещите шофьори ще карат автомобили BMW и Mercedes.

София мото фест Volta Trucks таксита такси