На 18 ноември тръгва филмът за Феручо Ламборгини (видео)

В трейлъра ще видите момента, в който Феручо казва на Енцо Ферари, че колите му са страхотни, но съединителят им е чуплив. След този разговор започва прочутото съперничество между двамата

Пламен Георгиев,
Lamborghini 350GT

, Lamborghini

Lamborghini 350GT

Т рейлърът на “Lamborghini: The Man Behind The Legend” разкрива доста интересни моменти от филма, който проследява бизнес живота на Феручо Ламборгини, основателят на едноименния производител на автомобилните „бикове”.

Един от тези моменти е срещата на Феручо и Енцо, при която първият казва, че автомобилите Ferrari са страхотни, но съединителят им е ахилесовата пета. Тогава Феручо предлага на Енцо да направят съвместна компания, а отговорът на Ферари ражда марката Lamborghini: „Връщай се при тракторите си”.

Както вече писахме, Майкъл Ман започва снимки за живота на Енцо Ферари с Адам Драйвър в главната роля. Проектът за Феручо Ламборгини е в ход от 2016 г., като на 18 ноември най-накрая ще излезе по кината. В продукцията са замесени носителите на „Оскар” Мира Сорвиньо (“Mighty Aphrodite,” “Quiz Show”) и Боби Мореско, който пише сценария за “Crash” и продуцира “Million Dollar Baby.”

Ролята на Феручо се изпълнява от Франк Грило (“The Grey,” “Warrior”). Той е бил съветван от сина на Феручо, Тонино Ламборгини, за да изиграе по-достоверно ролята.

Върлият му противник, Енцо Ферари, се играе от Гейбриъл Бърн (“The Usual Suspects,” “End of Days”).

Филмът се фокусира основно върху Ламборгини и събитията, които водят до основаването на едноименната компания.

Базирайки се на автомобилите в трейлъра, филмът ще проследи живота на Ламборгини поне до 70-те години, когато Countach излиза на пътя. В Трейлъра виждаме още класиките Lamborghini Miura, 350 GT, няколко модела Ferrari, Porsche 356 и др.

филми кино Феручо Ламборгини Lamborghini