Jeep отново влиза в „Джурасик свят”

След дни е премиерата на „Jurassic World Dominion”, в който ролята на четириколесния поддържащ персонаж е поверена на Jeep

Jeep Jurassic World

Jeep

П очти 30 години, след като Jeep Wrangler се появява за пръв път на екрана в първия филм за света на динозаврите, американската офроуд легенда отново излиза на широк екран. На 10 юни ще се състои световната премиера на “Jurassic World Dominion”, в който екранен партньор на динозаври и актьори ще са Wrangler, Gladiator и ретро Grand Wagoneer.

Това е поредният отличен пример за силата на киното като рекламна платформа, защото не е малко да участваш във франчайз, който за последните три десетилетия е донесъл над $5 млрд.

Jeep

Това лято на екран се събират две поколения. Към Крис Прат и Брайс Далас Хоуард се присъединяват героите на ветераните от първата серия Лаура Дерн, Джеф Голдблум и Сам Неил. Действието се развива четири години след предишния разказ. Динозаврите вече живеят с хората по целия свят. Сега трябва да се реши бъдещето на човечество и дари човекът ще остане върховният хищник, или вече си е само плячка.

Режисьор на “Jurassic World Dominion” е Колин Тревъроу, чиято лента “Jurassic World” от 2015 г. заработи рекордните $1,7 млрд. в световния боксофис.

любопитно автомобили филми кино Jurassic World Domination Jeep