Григор Димитров кара Lamborghini Aventador SVJ (видео)

В роудстъра се метна и Ализе Лим, което е достатъчно, за да тръгне приказката за „новата на Гришо“

Lamborghini Aventador SVJ Roadster

, Lamborghini

Lamborghini Aventador SVJ Roadster

П оследните няколко месеца могат да се нарекат и най-добрите (или едни от най-добрите) в кариерата на Григор Димитров, който направи блестящи турнири и победи, за да влезе отново в Топ 10 на световния елит.

А скорошна му изява го вкара отново и в светския елит. След гала вечер в Монако, дадена от принц Алберт II, Гришо бе снимам да потегля след партито зад волана на италианската супербегачка Lamborghini Aventador SVJ. Той е спрял и изчаква няколко дами, една от които е Ализе Лим, на която той отваря вратата на роудстъра и потеглят.

Двамата се познават от времето, когато Гришо се подготвяше в академията на Патрик Муратоглу в Париж, от където е родом и Ализе, която приключи с тениса и сега се изявява като телевизионна водеща. Тази случка, няколко провокативни снимки от преди това е фактът, че Лим прекрати връзката си със звездата от НБА Тони Паркър даде повод на жълтите медии да започнат да ги спрягат, че са заедно.

Нас в случая ни вълнува колата от клипа, която не се произвежда повече от две години, но цената й е много сериозна – между 650 и 750 000 евро в различни платформи.

Суперавтомобилът разчита на познатия 6,5-литров атмосферен V12 двигател със 770 к.с., благодарение на които супер роудстърът ускорява от 0 до 100 км/ч за под 3 секунди.

Lamborghini Aventador SVJ Roadster Григор Димитро Ализе Лим