Докоснат от Бог: водачът на този Corvette е оживял

Щастливецът трябва да пали свещ всеки ден от остатъка от живота си, защото неговият живот си е чудо

Пламен Георгиев,
катастрофа Chevrolet Corvette

CarMarket.bg/Facebook

Е динствените що-годе части, които могат да се различат от този автомобил, са двигателят, трансмисията и двете седалки с ролбара над тях, всичко останало е, както би казал един уважаващ себе си тийн – мазаляк. Дори е трудно да се повярва, че това е било едно цяло, че е било автомобил, да не говорим за марка и модел.

Но е факт, това е било Chevrolet Corvette. Също така е факт, че водачът му е жив! Да, трудно е да се повярва, но, макар и с наранявания и в болница, този докоснат от Бог човек е жив. След инцидента е транспортиран до най-близката болница със сериозни травми. Състоянието му е неизвестно.

Случката се е разиграла тази събота във Флорида. Автомобилът на снимките е Chevrolet Corvette, чийто водач си е бил устроил гонка на State Highway 200 с Ford Mustang.

Свидетел на случката казва, че сребърният Mustang засича опонента си, запраща го към друга кола, Toyota Prius, след което се удря в дърво и в електрически стълб, приземявайки се в двора на частен имот край магистралата.

От снимките човек лесно би могъл да заключи, че Corvette се е взривил, но не такъв е случаят, не е имало и пожар след удара. Двигателят, трансмисията, двете оси и кокпитът са разхвърляни навсякъде.

Полицията издирва водача на Ford Mustang със затъмнени стъкла, вероятно ще бъде открит, защото има свидетели, които са дали доста добро негово описание.

Chevrolet Corvette E-Ray любопитно автомобили катастрофи