Да ти пеят на ушенце през ауспуха на Porsche 992 GT3

Феновете на добрия саунд и Porsche може да заложат на системата 911 Soundbar 2.0 Pro, ще могат да се хвалят и с цената й

Пламен Георгиев,
911 Soundbar 2 0 Pro

, Porsche

911 Soundbar 2.0 Pro

А ко сте гледали Pawn Start, чудили ли сте се как може да има хора, които да колекционират стари играчки например? Аз да, но въобще не съм учуден на хората, запалени по автомобилите, които искат да имат частица от този свят в дома си. Всички компании знаят това, предлагайки специални серии от всевъзможни продукти. Porsche не прави изключение, но отива по-напред с новата аудио система 911 Soundbar 2.0 Pro, направена от истински ауспуси на 911. Ограничена е до само 500 бройки, като цената е подобаваща за такъв тираж, на porsche-design.com е обявена цена от 8990 евро с ДДС.

Системата е продължение на оригинала 911 Soundbar, като високоговорителят е изработен от изпускателната система на GT3 (992). Тя е абсолютно „натурална”, като металът не е обработван, за да се отстранят следите от топлината, който е понасял по време на експлоатацията. Полирани са само ауспуховите цеви.

Високоговорителят е с 2.1.2 virtual surround sound, 300 вата мощност, 4K HDMI портове, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos DTS-HD и стрийминг с Apple AirPlay и Google Chromecast.

Системата може да бъде закачена на стена или просто да се постави на равна повърхност. В двата случая собствениците трябва да вземат предвид факта, че теглото й е 65 килограма.

ауспух аудио система Porsche любопитно двуетажни автобуси